LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS HA ESTAT PRESENT EN LA FIRA DE TURISME DE LES COMARQUES 2018
Patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme de València, *València Turisme
7/05/2018

47 municipis i 12 mancomunitats han ocupat l'esplanada i zona exterior de la plaça de bous de València del 4 al 6 de maig, per a promocionar les destinacions de litoral i interior de les comarques i potenciar els productes turístics de les empreses valencianes, entre les mancomunitats es trobava la Mancomunitat de les Valls, amb la presència dels 5 municipis que formen part del seu àmbit d'acció: Benevites, Benifairó de les Valls, Faura, Quart de les Valls i Quartell, que junt amb la Mancomunitat de la Baronia, Sagunt i Canet representaven la Comarca del Camp de Morvedre.

Els nostres municipis han participat activament amb informació de l'oferta turística, cultural, rutes urbanes i senderistes, naturalesa, cases rurals, cultura i patrimoni històric. Entre els reclams turístics més demandats estaven La Ruta de l'Aigua en Els Valls, les rutes senderistes del Centre Excursionista, el patrimoni històric de cadascun dels municipis de les Valls i esdeveniments culturals com Faurart "festival d'arts escèniques al carrer", festes i fires locals, entre uns altres. Així mateix, hem despertat l'interès del públic que ens ha visitat durant la intensa jornada firal del passat cap de setmana a València, a venir a visitar-nos.

El Patronat de Turisme de la Província de València amb la col·laboració dels municipis expositors també han tancat una completa programació amb música en directe, actuacions folklòriques, exhibicions d'artesania i activitats de dinamització de turisme cultural i actiu.

Des de la Mancomunitat de les Valls agraïm al públic visitant així com també, l'espai brindat pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, en la qual se'ns ha oferit als Ajuntaments i Mancomunitats l'oportunitat d'estar presents, fer-nos visibles, potenciar el nostre entorn i recursos endogens i per descomptat, oferir al públic en general visitant l'oferta turística de Les Valls.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31