Listado de noticia

  Miércoles, Octubre 18, 2017 - 16:30

  OFERTA DE EMPLEO: PERSONAL DE LIMPIEZA, Centro Educativo, Canet d'En Berenguer

   

  Desde un Complejo Educativo de Canet d'En Berenguer, estan buscando personal de limpieza para incorporar a su plantilla.

  Condiciones:

  ·         Horario: de 16:00 a 21:00h

  ·         Vehículo propio

   

  Si tienes experiencia y te interesa esta oferta de empleo, puedes enviar tu curriculum vitae al siguiente correo electrónico del departamento de RRHH del centro educativo:

   

  elisa.valls@mascamarena.es

  Origen de la información: 
  Martes, Octubre 10, 2017 - 15:00

  CONCURSO DE DIBUJO PARA LA ELECCIÓN DE LA IMAGEN DE CACAU MORVEDRE

  La Mancomunitat de les Valls informa sobre el concurso de dibujo para elegir la imagen de "Cacau Morvedre",  en la que se pueden presentar al concurso los alumnos de 4º, 5º y 6º de primaria y de 1º de la ESO.

  PLAZO DE ENTREGA: Hasta el 31 de octubre de 2017. Los trabajos pueden presentarse a nivel particular o a través de una persona responsable del Centro Educativo, en la sede de la asociación La Tenda de Tot el Món, sita en Pasaje Vicente Moliner 4 bajo, del Puerto de Sagunto.

  Para mayor información sobre el proceso de participación en este concurso, puedes consultar las BASES DEL CONCURSO en el enlace adjunto.

  Origen de la información: 
  Viernes, Octubre 6, 2017 - 09:00

  La Mancomunitat de les Valls conjuntamente con la Diputación de Valencia realizará los días 16 y 17 de octubre de 2017 un Taller relacional dirigido a los estudiantes del IES La Vall de Segó, titulado "Expresión emocional entre iguales I”, en el marco del Programa Provincial de Drogodependencias de la Diputación de Valencia 2017.

    

  Origen de la información: 

  Lunes, Octubre 2, 2017 - 13:00

  La Mancomunitat de les Valls informa que debido a la demanda de personas interesadas en la realización del curso de MONITOR/A DE ACTIVIDADES DE TIEMPO LIBRE Y EDUCACIÓN INFANTIL Y JUVENIL, hasta el 3 de noviembre de 2017, estará abierto el plazo del proceso de  preinscripción de la 2º EDICIÓN de este curso de formación oficial acreditado por la Generalitat Jove - IVAJ.

  LAS PLAZAS SON LIMITADAS y el inicio del curso está previsto a partir del 11 de noviembre.

  Para mayor información contacte con los Ayuntamientos de la Mancomunitat de les Valls o directamente en la Mancomunitat de les Valls.

  Lugar: Benifairó de les Valls.

  VER INFORMACIÓN ADJUNTA (PDF).

  Origen de la información: 
  Jueves, Septiembre 28, 2017 - 14:00

  El DOGV de 26/9 publica las ayudas a las cuotas de Seguridad Social y estudios de viabilidad de los proyectos empresariales promovidos por autónom@s

  La convocatoria fue publicada en el DOGV nº 8135 del 26 de septiembre de 2017: http://www.dogv.gva.es/inici . El plazo de solicitud de las ayudas será de 10 días hábiles, siendo el día 27 el primero.

  Las ayudas tienen como objeto la consolidación del empleo autónomo en la Comunitat Valenciana mediante la concesión de ayudas para financiar los costes fijos de inclusión en el Régimen Especial de Trabajadores Autónomas (RETA). (Sin superar 3.000 euros de ayuda).

  Los requisitos para poder solicitar dichas ayudas pueden consultarlo en el enlace siguiente:

  https://www.divaladl.es/es/noticia/ver/publicadas-bases-ayudas-generalitat-fomento-trabajo-autonomo/14006

  Podéis  acceder al enlace  http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18856 o al AEDL más cercano para mayor información.

  Origen de la información: 
  Viernes, Septiembre 15, 2017 - 14:15

  La Mancomunitat de les Valls informa que, hasta el 6 de octubre de 2017, está abierto el plazo para la preinscripción en el Curso de formación oficial acreditada por la Generalitat Jove - IVAJ sobre: MONITOR/A DE ACTIVIDADES DE TIEMPO LIBRE Y EDUCACIÓN INFANTIL Y JUVENIL.

  LAS PLAZAS SON LIMITADAS y el inicio del curso está previsto a partir del 20 de octubre.

  Para mayor información contacte con los Ayuntamientos de la Mancomunitat de les Valls.

  Lugar: Benifairó de les Valls.

  • VER INFORMACIÓN ADJUNTA (PDF).
  Origen de la información: 
  • Cartell informatiu programes EMCUJU i EMPUJU Mancomunitat de les Valls
  Miércoles, Agosto 9, 2017 - 15:00

  LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS ha sigut beneficiària de subvencions cofinançades pel Fons Social Europeu (FSE), i en concret dels programes del SERVEF per a l’exercici 2017 denominats:

  • EMCUJU/2017/318/46 - Programes de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones jóvens qualificades per entitats locals. Per l’import de: 31.437,84€.

  • EMPUJU/2017/186/46 - Programes de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones jóvens per entitats locals. Per l’import de: 30.414,48€.

  Ambdós en el marc del SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL - AVALEM JOVES.

   

  Origen de la información: 
  Lunes, Junio 19, 2017 - 15:30

  REIVINDICANT AL GOVERN CENTRAL UNA MAJOR ASSIGNACIÓ PRESSUPOSTÀRIA PER A LA LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!!

  Origen de la información: 

  • Cartell
  Viernes, Junio 9, 2017 - 12:30
  Jornada participativa de retorn d'informació

  Després del World Café - Jornada participativa d'intercanvi d'opinions, propostes i debats entorn del futur de l'ocupació en el territori celebrada el dimecres passat 7 de juny a Benifairó de les Valls, es durà a terme una sessió de retorn de la informació en què podràs continuar participant amb les teues idees.

  T'invitem a participar en esta sessió de presentació i debat de les aportacions de la primera ronda comarcal realitzada en Les Valls.

  Lloc: Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benavites (Pl. de l'Ajuntament, núm. 1, Benavites).

  Data: dimecres 14 de juny de 2017.

  A les 18:00 h.

   

  Origen de la información: 
  • Sessió participativa a les Valls
  Miércoles, Mayo 31, 2017 - 14:30
  WORLD CAFÉ. Sesión Participativa en Les Valls

  En el marco del Acuerdo Territorial para el Empleo en el Camp de Morvedre, se llevarán a cabo sesiones participativas para opinar, proponer y debatir sobre el futuro del empleo.

  Necesitamos de la participación de los ayuntamientos, establecimientos comerciales, empresas, asociaciones y ciudadanos en general para explorar y conectar perspectivas participativas.

  En este sentido, el próximo miércoles 7 de junio de 2017 a las 18:00h, se llevará a cabo la sesión participativa en Les Valls, en el Espacio Cultural "Casa Sánchez Coello", ubicada en Benifairó de les Valls en la C/ Sánchez Coello, Nro. 11.

  Ven, tómate un café y participa con nosotros!!

  Origen de la información: 
  Miércoles, Mayo 31, 2017 - 13:30
  Galeria Empresarial del Projecte Xarxa AODL de DIVALTERRA

  La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, aposta per la coordinació interadministrativa com a eina per al desenvolupament socioeconòmic del territori.

  En eixe sentit, el paper dels ajuntaments, com a administracions de proximitat, és clau perquè les polítiques de promoció econòmica arriben a la ciutadania i, al mateix temps, les necessitats detectades en clau local puguen tenir el seu reflex en les línies d'actuació de les entitats d'abast supramunicipal.

  Per això i donada la importància que la plataforma del Projecte Xarxa d'AODL de Divalterra oferix al desenvolupament local, posa a disposició una galeria empresarial, on les empreses, establiments, comerços i associacions tenen la possibilitat de crear un espai publicitari i de promoció, en el que podran indicar la seua localització, informació de contacte, descripció de l'actividad i inclús afegix productes i serveis destacats i imatges. Es tracta d'una publicitat gratuïta per al teu negoci amb ampli abast.

  Com registrar-se:

  • Si la teua empresa no apareix a Galeria empresarial de la Província de València o apareix però alguna informació no és correcta y no tens usuari per a accedir al panell d'administració, contacta amb l'agència AODL més propera.
  • L'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local de la Mancomunitat de les Valls, es troba en l'Edif. AMICS, Carrer Miguel de Cervantes, núm. 3A, a Faura (CP.46512) . Per a donar d'alta al teu negoci, hauràs d'omplir la FITXA D'AUTORITZACIÓ de dades empresarials adjunta i enviar-la per SEU ELECTRÒNICA DE LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS (www.lesvalls.es) o bé  presentar-la físicament en la seu de la Mancomunitat per a iniciar el procediment. El procés de l'Alta i manteniment és gratuït.

   

  Origen de la información: 
  Martes, Mayo 9, 2017 - 10:30

  Els dies 13 i 14 de maig el Festival de Teatre i Arts al Carrer farà un homenatge a les dones artistes i creadores.

  La reivindicació del paper de la dona en la societat, dels seus drets, i la seua lluita per la igualtat i la llibertat serà l'eix sobre el que gire la quarta edició de FaurArt, que tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig. Per eixe motiu, en esta ocasió, el Festival de Teatre i Arts al Carrer es presenta sota el títol "Amb ulls de dona". I és que la mirada femenina serà la nota predominant en tots els espectacles de teatre, dansa i música que s'oferiran als carrers i places de Faura.

  Els parcs de la Rodana i de la Canaleta, el carrer Avelina Taberner, la plaça mestre Enric Garcés i les places de l’Hostal, Major i del Mercat, entre altres, es convertiran novament en escenaris del festival. De manera que l'art i l'entreteniment tornaran a estar present en cada racó del poble.

  L'Ajuntament serà qui sufrague íntegrament este projecte igual que l’any passat,  encara que, com en les edicions passades, també podran col·laborar tots aquells negocis dels municipis de Les Valls i particulars que vulguen fer una donació, o formar part de l’equip de voluntariat Amics de FaurArt.

   

  T'esperem els dies "13 i 14 de maig" pels carrers de Faura...

  *Descarregar el programa adjunt.

  Origen de la información: 

  • CONSULTAR PROGRAMA FAURART 2017
  • Logo Mancomunitat de les Valls
  Martes, Abril 11, 2017 - 15:00

  El passat 10 d'abril, en el marc del cicle de jornades formatives propostes per la Diputació de València a través de la seua Empresa Pública Divalterra, es va dur a terme la sessió formativa dirigida al personal tècnic de desenvolupament local en la seu de la Mancomunitat de les Valls ubicada a Faura.

  A càrrec de les sessions formatives han estat presents per Divalterra, el Responsable de Projectes Estratègics de Desenvolupament Local, Fidel García Meseguer i el Director d'Àrea d'Estudis i Planificació Estratègica, Miguel Ángel Ferri Llopis. Per la seua banda, Javier Barbé, Director Gerent de Sernutec, empresa adjudicatària del contracte de Divalterra per a la posada en marxa de les ferramentes telemàtiques, ha explicat les virtuts del portal i els elements que ho componen, en suport als AODL's en la promoció i gestió de projectes.

  En la sessió formativa, s'ha donat a conéixer a fons la ferramenta online que Divalterra ha posat a disposició de les entitats locals, focalitzant els seus servicis de coordinació i suport tècnic a les agències de desenvolupament  local dels municipis valencians en estos 4 eixos:

  • Assessorament en matèria de desenvolupament local i promoció econòmica.
  • Coordinació i participació en possibles iniciatives conjuntes.
  • Informació sobre indicadors socioeconòmics a nivell local.
  • Ferramentes telemàtiques de gestió diària i promoció a través del portal web del de la Xarxa AODL's, galeria empresarial online i la intranet de comunicació i gestió.

  S'ha comptat amb la participació dels AODL i tècnics dels Ajuntaments d'Alfara de la Baronia, Algar de Palancia, Algimia d'Alfara, Benifairó de les Valls, Canet d'En Berenguer, Faura, Quartell, Sagunt, Torres Torres, i les Mancomunitats de la Baronia i Les Valls, desenrotllant debats sobre l'ús de la xarxa i aclarint dubtes al respecte.

  Origen de la información: 

  • DIVALTERRA
  • MANCOMUNITAT DE LES VALLS
  Miércoles, Abril 5, 2017 - 17:30

  En el marc del Projecte RED de coordinació de la Xarxa provincial d'AODL impulsat per la Diputació de València a través de la seua empresa pública DIVALTERRA, organitza jornades formatives dirigides als tècnics d'ocupació i desevolupament local, tant de les entitats adherides al projecte com d'entitats que vullguen prèviament conéixer les funcionalitats i virtuts de la xarxa.

  En este sentit, el pròxim dilluns 10 d'abril es durà a terme l'activitat en col·laboració amb la Mancomunitat de les Valls, en la seua seu ubicada en el carrer Miguel de Cervantes, núm. 3A, C.P. 46512,  FAURA (València).

  • Per motius d'aforament de la sala, es prega confirmació d'assitencia a través de la intranet: www.divaladl.es (apartat "Canal AODL-Convocatories") o per email planestrategica@divalterra.es indicant nom, càrrec, entitat, e-mail i telèfon de les persones que assistiran a la sessió.
  Origen de la información: 

  • MANCOMUNITAT DE LES VALLS
  Martes, Marzo 28, 2017 - 09:45

  L'Associació Valls Comerç, celebra la seua primera fira del comerç, amb la participació de comerciants i locals de restauració de les Valls, que tindrà lloc el proper diumenge 2 d'abril a partir de les 11h.

  Lloc: Plaça Francisco Sebastian Langa de Quartell.

  Descarrega't el díptic de programació adjunt.

  ...T'esperem!!
  "Contractar, consumir, comprar... al xicotet comerç, ens beneficia a totes i tots"
  Origen de la información: 
  Viernes, Febrero 10, 2017 - 14:19

  La Fundació de Treballadors de la Siderúrgia Integral conjuntament amb el SERVEF, duran a terme el programa d'itineraris personalitzats d'inserció laboral, dirigits a col·lectius en risc d'exclusió social, amb un component de becat per assistència. El Programa consta de tres blocs, que integra l'orientació laboral, formació amb certificat de professionalitat i pràctiques en empreses.

  Per a major informació veure el material gràfic adjunt.

  • Telèfon de contacte: 960 01 08 77
  Origen de la información: 
  Miércoles, Noviembre 9, 2016 - 15:15
  • ‘¡Qué trabajo tan curioso!’ llega al municipio para enseñar a los niños y niñas hábitos de higiene saludables y valores en igualdad de género.
  • La obra se enmarca en el proyecto de divulgación científica Ciudad Ciencia, desarrollado por el CSIC y la Obra social “la Caixa” en colaboración con la Mancomunitat de les Valls y cerca de 40 ayuntamientos.

  “¡Hola! Me llamo Luisa y estoy aquí para hablaros de mi trabajo... Y ¡claro! ¿Os estaréis preguntando en qué trabajo, verdad?”. Así comienza la obra de teatro ‘¡Qué trabajo tan curioso!’, una creación de la Unidad de Cultura Científica del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) en Galicia para público infantil que llega a Les Valls de la mano del proyecto de divulgación científica Ciudad Ciencia.

  ‘¡Qué trabajo tan curioso!’ se representará el viernes, 11 de noviembre, en el Auditorio Municipal de Quartell, (Plaza de España, nº 3) a las 11:00 h.

  Origen de la información: 

  • Representació de "Qué trabajo tan curioso", del divendres passat, 11 de novembre de 2016.
  • Representació de "Qué trabajo tan curioso", del divendres passat, 11 de novembre de 2016.
  • Representació de "Qué trabajo tan curioso", del divendres passat, 11 de novembre de 2016.
  Miércoles, Noviembre 9, 2016 - 14:15

  L'empresa pública de la Diputació de València Divalterra i la Cámara de València col·laboren en la posada en marxa i difusió de diversos programes dirigits a millorar l'ocupabilitat dels i les jóvens valencianes i la seua inserció en el mercat laboral.

  Entre ells, és donar a conéixer accions formatives de caràcter gratuït destinades a l'obtenció del certificat de professionalitat corresponent expedit per el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE). Les accions formatives són impartides en la modalitat de teleformació, amb sessions presencials i practiques no laborals a realitzar a València. Per a poder accedir, els jóvens han de ser menor de 30 anys i complir amb els requisits específics assenyalats en cadascuna de les accions.

  Les accions formatives oferides són:

  1. SSCS0208 - ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS.

  2. HOTR0608 - SERVICIS DE RESTAURANT.

  3. SSCS0108 - ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES EN EL DOMICILI.

  4.COMT0411 - GESTIÓ COMERCIAL DE VENDES.

  Les persones interessades han de posar-se en contacte amb Ana Tecles: 961 36 62 15, email: atecles@camaravalencia.com

  S'adjunten fitxes descriptives de cadascuna de les accions formatives on s'especifica: inici, duració i continguts de cadascun dels cursos. Així mateix, adjuntem la fitxa d'inscripció i el compromís de l'alumnat.

   

  Origen de la información: 
  Martes, Octubre 18, 2016 - 12:30
  • La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, vénen a configurar un escenari en el qual la tramitació electrònica ha de constituir l'actuació habitual de les Administracions en els seus múltiples vessants de gestió interna, de relació amb els ciutadans i de relació d'aquelles entre si.  En conseqüència en aquesta Llei s'estableixen qüestions tals com que els actes administratius es produiran per escrit a través de mitjans electrònics i que els documents administratius s'emetran igualment per escrit a través de mitjans electrònics; mentre que la Llei 40/2015 estableix que les Administracions Públiques, es relacionaran entre si i amb els seus òrgans a través de mitjans electrònics.

  ON ACUDIR EN CAS DE NECESSITAR ASSITÈNCIA TÈCNICA?_________________________________________________________

  • En el cas de requerir assistència tècnica de mitjans electrònics per a la realització de tràmits administratius, podrà acudir al AEDL en la seu de la Mancomunitat de les Valls, situada en Faura, en el carrer Cervantes, núm. 3A, CP. 46512 , en l'horari comprés de 9:00 a 14:00h.
  • Cita prèvia: 962 60 26 33, Ext. 4 (AEDL) o al correu electrònic: aedlmanco@fauraweb.net
  • Imatge adjunta.

   

   

  Origen de la información: 

  Viernes, Julio 29, 2016 - 11:00

  El Pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020, és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana, central i integrada, per a millorar l'ocupabilitat dels joves i de les joves per a:

  • Contribuir a la implantació d'un NOU MODEL PRODUCTIU que, sense oblidar les millores en eficiència, compte amb les empreses, els treballadors i les treballadores.
  • Generar noves oportunitats d'ocupació i formació per a les PERSONES JOVES.
  • Afavorir l'aportació de TALENT de les persones jóvens a les PIMES I AL TERCER SECTOR, promovent la contractació de joves per part d'estes organitzacions i la implantació de millores organitzatives per part dels joves i les joves.
  • Facilitar el RETORN DE LES PERSONES JOVES que se'n van anar a altres països per a evitar les condicions de precarietat i a la cerca d'oportunitats que no els oferien en la seua terra.
  • Estimular el COMPROMÍS SOCIAL DE LES PERSONES JOVES, participant en iniciatives socials de la mà del Tercer Sector, que de forma directa promouen el desenvolupament de competències transversals fonamentals en el mercat de treball hui en dia (Aprenentatge i Serveis).

  Per a major informació, consulta el cartell i fullet informatiu adjunt, o has click en el següent enllaç: http://www.servef.gva.es/avalem-joves

   

  Origen de la información: 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31