XARXA PER A LA PROMOCIÓ D'EMPRESES I ESTABLIMENTS LOCALS DELS MUNICIPIS QUE INTEGREN LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS
Galeria Empresarial del Projecte Xarxa AODL de DIVALTERRA
31/05/2017

La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, aposta per la coordinació interadministrativa com a eina per al desenvolupament socioeconòmic del territori.

En eixe sentit, el paper dels ajuntaments, com a administracions de proximitat, és clau perquè les polítiques de promoció econòmica arriben a la ciutadania i, al mateix temps, les necessitats detectades en clau local puguen tenir el seu reflex en les línies d'actuació de les entitats d'abast supramunicipal.

Per això i donada la importància que la plataforma del Projecte Xarxa d'AODL de Divalterra oferix al desenvolupament local, posa a disposició una galeria empresarial, on les empreses, establiments, comerços i associacions tenen la possibilitat de crear un espai publicitari i de promoció, en el que podran indicar la seua localització, informació de contacte, descripció de l'actividad i inclús afegix productes i serveis destacats i imatges. Es tracta d'una publicitat gratuïta per al teu negoci amb ampli abast.

Com registrar-se:

  • Si la teua empresa no apareix a Galeria empresarial de la Província de València o apareix però alguna informació no és correcta y no tens usuari per a accedir al panell d'administració, contacta amb l'agència AODL més propera.
  • L'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local de la Mancomunitat de les Valls, es troba en l'Edif. AMICS, Carrer Miguel de Cervantes, núm. 3A, a Faura (CP.46512) . Per a donar d'alta al teu negoci, hauràs d'omplir la FITXA D'AUTORITZACIÓ de dades empresarials adjunta i enviar-la per SEU ELECTRÒNICA DE LA MANCOMUNITAT DE LES VALLS (www.lesvalls.es) o bé  presentar-la físicament en la seu de la Mancomunitat per a iniciar el procediment. El procés de l'Alta i manteniment és gratuït.

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30